احادیث مربوط به عقیق

ساخت وبلاگ


خرید انگشترعقیق به رنگ های متنوعی مانند قرمز رنگ، قرمز رنگ مایل به قهوه ای، جگری، زرد رنگ، کبود (آبی رنگ)، سیاه، سبز، خاکستری و خرمایی یافت می گردد.

عقیق دارنده انواع متنوعی نیز است مانند عقیق یمنی، عقیق خراسانی، عقیق باباقوری، عقیق شجری، عقیق سلیمانی ، در نجف و ... .

عقیق در بخشها دیگری یافت می گردد البته مرغوب ترین جور آن عقیق یمنی هست.

از دیر گشوده قبایل و ملل قدیمی دنیا، عقیق را سنگ مقدسی می دانستند و از خویش به دور نمی کردند و بر این اعتقادوباور بودند که نگهداری کننده در قبال رویدادها و بلایا میباشد. و برای ارتقا درآمد، رونق کسب و عمل و سهل و آسان شدن امور بسیار موءثر میباشد.

احادیث متعددی از ائمه اطهار و رسول درباره‌ی عقیق روایت شده و بر اهمیت این سنگ تاکید شده‌است.

نشانه‌ها و احادیث ائمه اطهارآیات و احادیث ائمه اطهار
مطالب راجع به احادیث عقیق از شماره 1 تا 17 برگرفته از کتاب حلیة المتقین از علامه محمد باقر بن محمد تقی مجلسی، چاپ هفتم/1390، صفحه های 31 تا 33 میباشد:

1.امام درستگو (علیه السلام) فرمودند: دوست دارم هر مومنی پنج انگشتر در مشت نماید، عقیق بابت دفع فقر، فیروزه بابت گشایش عمل، یاقوت بابت دفع سرگردانی، حدید بابت غلبه بر معاندان، درنجف بابت سهل وآسان شدن کارها

2.منقول میباشد که حضرت امیر المؤمنین (ع) چهار انگشتر در چنگ می کردند، انگشتر یاقوت برای شرافت و زینتش، فیروزه برای نصرت و یاریش، حدید صینی برای قوتش و عقیق برای حرز و دفع معاندان و آسیب ها.

3.در حدیث درست از حضرت علی بن موسی الرضا(ع) مروی میباشد که عقیق فقر و درویشی را برطرف مینماید و در اختیار کردن عقیق، نفاق را زایل می نماید.

4.امام رضا (ع) فرمودند هرکه قرعه به انگشتر عقیق بزند، سود وی تمام خیس خارج میاید.

5.در حدیث دارای اعتبار از امام جعفر راستگو(ع) منقول میباشد که انگشتر عقیق در مشت نمایید که خوش‌یمن میباشد و کسی که انگشتر عقیق در مشت داشته باشد، امید‌وار‌یم که عاقبش مقرون به نه و خوبی باشد.

6.از ربیعه الروای منقول میباشد که در مشت حضرت امام زین العابدین(ع) انگشتر عقیق روءیت کرد، پرسید که‌این چه نگین میباشد؟ فرمود که‌این عقیق رومی میباشد و حضرت پیامبر(ص) فرمود که هرکه انگشتر عقیق در اختیار داشته باشد، حاجتش برآورده می گردد .

7.از حضرت راست گو(ع) منقول میباشد که انگشتر عقیق مورث ایمنی میباشد در مهاجرت و در حدیث دیگر از آن حضرت منقول میباشد که هرکه انگشتری بگیرد که نگینش عقیق باشد، پریشان نشود و آخر و عاقبت کارش اما پسندیده باشد. و در حدیث دیگر وارداتی که حاکمی پی فردی نبی بود به منجر جرمی، حضرت درست گو(ع) فرمود که انگشتر عقیق به وی برسانید چنان کردند، مکروهی به وی نرسید.

8.در حدیث دیگری از رسول منقول میباشد که فردی به نزد حضرت فرستاده(ص) آمد و گلایه کرد که سارق در رویه به اینجانب رسید و اموال من را پیروزی حضرت فرمود که چرا انگشتر عقیق در چنگ نمیکنید؟ مادام که آدمی آن انگشتر را با خویش دارااست اندوهی به وی نمی‌رسد.

9.در حدیث دیگر فرمود که انگشتر عقیق با خویش دارید که آن نخستین کوهی میباشد که اقرار نموده است از برای معبود به یگانگی و از برای اینجانب به پیغمبری و از برای تو یا این که علی به امامت.

10. در حدیث دارای اعتبار از بشیر دهن منقول میباشد که پهنا کردم کدام یک از نگین ها بر انگشت خویش بنشانم؟ فرستاده اکرم(ص) فرمودند: چرا غافلی از عقیق سرخ و عقیق زرد رنگ و عقیق سپید که‌این ها سه کوهند در فردوس ولی کوه عقیق سرخ پس مشرف میباشد بر منزل نبی پروردگار(ص) و البته کوه عقیق رنگ زرد پس مشرف میباشد بر منزل حضرت فاطمه(س) و البته کوه عقیق سپید پس مشرف میباشد بر منزل حضرت امیر المؤمنین(ع) و کلیه آن‌ها یک منزل میباشد و از پایین هر کوهی نهری روان میباشد از برف سردتر، از شیر سپید خیس، و نمیخورد از آن نهرها مگر آل محمد(ص) و شیعه‌ها ایشان و هر سه نهر از کوثر میاید و به یک جا می ریزد و این سه کوه تسبیح و تقدیس و تعریف‌و‌تمجید الهی می‌نمایند و از برای محبان آل محمد(ص) طلب آمرزش می‌نمایند. پس هر کس از شیعه‌ها آل محمد یکی این عقیق ها را در اختیار داشته باشد، جز نه و خیر و خوبی و فراخی روزی و سالمی نبیند، از جمیع بلایا در امان باشد و ایمنی یابد از شر پاد شاه ظالم و از هر چه آدمی از آن می ترسد و حذر مینماید.

11.در حدیث دیگر منقول میباشد که فردی را از برابر امام محمد باقر(ع) گذرانیدند که تازیانه بسیار بر وی زده بودند، حضرت فرمود انگشتر عقیق وی کجاست؟ در صورتی با وی می بود تازیانه نمیخورد.

12.در ماجرا دیگر از حضرت راستگو (ع) منقول میباشد که دستی به سوی عرش بلند نمی‌شود که آفریدگار دوست خیس داراست از دستی که در آن انگشتر عقیق بوده باشد.

13.در حدیث دارای اعتبار از امام حسین(ع) منقول میباشد که زیرا حضرت موسی (ع) بر کوه طور با حق والا مناجات کرد و بر زمین حیث کرد، حق گرانقدر از نور و روشنایی روی وی عقیق را آفرید ، پس فرمود که عهد و پیمان خوردم به سرشت مقدس خویش که دستی را به حریق دوزخ وجهنم مصیبت نکنم که انگشتر عقیق در آن باشد، در شرایطی که ولایت علی بن ابیطالب(ع) داشته باشد.

14.در حدیث دیگر منقول میباشد که جبرئیل نازل شد بر حضرت نبی (ص) و خاطرنشان کرد یا این که محمد(ص) پروردگارم سالم میرساند و می‌فرماید انگشتر را به دست راست بکن و نگینش را از عقیق بکن و بگو به علی بن ابیطالب(ع) پسرعمت که انگشتر را به دست راست بکند و نگینش را عقیق بکند، حضرت امیر المؤمنین(ع) پرسید که یا این که پیامبر الله عقیق کدام میباشد؟ فرمود که کوهی میباشد در یمن که برای خداوند اقرار نموده است به یگانگی و برای اینجانب به پیغمبری و برای تو و اولاد تو به امامت و برای شیعه ها تو به پردیس و برای معاندان تو به دوزخ.

15.از حضرت امیرالمؤمنین منقول میباشد که نماز هر که انگشتر عقیق در مشت داشته باشد بر نماز جماعتی که غیر عقیق در اختیار داشته باشند،به چهل سکو زیادتی داراست.

16.سلیمان اعمش ماجرا می نماید که در سرویس حضرت امام درستگو(ع) بودم در منزل منصور عباسی پس فردی را خارج آوردند که تازیانه خورده بود، حضرت فرمود که ای سلیمان ببین که انگشترش چه نگین داراست؟ گفتم یابن نبی الله عقیق وجود ندارد، فرمود که ای سلیمان در صورتی عقیق بود، تازیانه اش نمی زدند. ایشان را گفتم یابن پیامبر الله دیگر بفرما، فرمود: که ای سلیمان انگشتر عقیق امان می‌بخشد از خون، گفتم دیگر بفرما، فرمود: ای سلیمان خدای عزوجل دوست می‌دارد که بلند نماید به دعا به سوی وی دستی را که در وی نگین عقیق باشد. گفتم دیگر بفرما، فرمود: که عجب دارم از دستی که در آن نگین عقیق باشد، چه‌طور خالی ماند از دینار و درهم. گفتم دیگر بفرما، فرمود: نگاه دارای آدمی میباشد از هر بلا. گفتم یابن فرستاده الله، دیگر بفرما، فرمود: که ایمن می گرداند از فقر. گفتم یابن نبی الله قصه کنم این حدیث را از جدت حسین بن علی (ع) از پدرش امیر المؤمنین(ع) ؟ فرمود بلی.

17.در داستان دیگر منقول میباشد که دو رکعت نماز با انگشتر عقیق بهتر میباشد از هزار رکعت که با آن نباشد.

 

معاملات انگشتر عقیق...
ما را در سایت معاملات انگشتر عقیق دنبال می کنید

برچسب : خرید انگشترعقیق, نویسنده : عماد silver001 بازدید : 158 تاريخ : شنبه 4 مرداد 1399 ساعت: 11:57